Byggeriet i 2004

Føvling Klubhus

 

 

Tilskud fra Brandkassen

En repræsentant fra brandkassen for forleden forbi klubhuset for at overrække 40.000 kr i tilskud til udvidelsen af klubhuset.  At pengene er brugt til noget fornuftigt kan alle se og det var en glad formand Benny Ebsen der modtog pengene.

 

Reception i klubhuset

Der var rigtig mange gæster til receptionen for udvidelsen af klubhuset.  De fik en rundvisning i de nye forhold og efterfølgende var der sandwich, kage, øl og vand til alle.
 
Formand for klubhuset holdt en tale hvor han kom ind på forløbet omkring planlægningen og gennemførelsen af udvidelsen, samt takkede for alle de frivillige hjælpere der har gjort at projektet har kunnet gennemføres uden optagelse af lån.  Tilskud fra kommunen, tilskud fra brandkassen og en opsparet beholdning har sammen med masser af frivillige timer fået det hele til at hænge sammen.
 
Derefter var det formanden for sporten i Holsted Kommune, Bodil Staahl, der kvitterede for den store gå på mod og vilje til at få tingene gennemført, samt en stor og god sportslig fremgang.  Hun kunne også fortælle at der mandag ville komme et lille kontant beløb fra kommunen som gave til receptionen.
 
Formand for FSUI takkede klubhusbestyrelsen for det kæmpe arbejde med at realisere udvidelsen og lovede at FSUI vil gøre alt for at de gode rammer bliver brugt til aktivitet.  Vi har ventet på denne udvidelse, men det har været værd at vente på.  Det er virkelig blevet flot.
 

     
 

 

 

 

 

 

 

Indbydelse til reception 

Lørdag den 16 April

Klubhuset gør klar til reception
Et hold med Erling Viuf, Hans Toft, Benny Ebsen, Jan Bryld, Mona Hansen, Mona Blomgren, Marie Ebsen, Ingelise Jeadeke og Jens Uffe Kristensen har været igang med at gøre hovedrent i klubhuset og gøre de sidste ting klar til reception på søndag.
 
     
 

 

   
 

 

   
   

 

 

 

 

Lørdag 9 April 2005

Så kom dagen hvor der skulle monteres bænke i omklædningsrummene.  Erling Viuf, Hans Toft og Karsten Andersen klarede denne opgave.  Ligeledes er alle dørene blevet monteret og toilet, håndvask og spejl på alle toiletterne.
I løbet af få dage vil det blive offentliggjort hvornår den officielle indvielse finder sted fortæller Hans Toft fra klubhusbestyrelsen.
 

   
 

 

 

 

Lørdag den 2. april 

Også parkeringspladsen er nu færdig både med nyt grus og fliserne lagt langs tilbygningen og det eksisterende.  Hans Toft, Anders Jørgensen, Carlo Jessen og Poul Erik Nielsen har knoklet få at blive færdig.
 
Inde i selve klubhuset blev de sidste lofter færdig.  Det var Benny Ebsen og Knud Kjær der klarede denne opgave.  Nu mangler monteringen af alle bænke, bruser og håndvaske samt nogle døre.  Det bliver rigtig godt siger Hans Toft fra klubhusbestyrelsen

   

 

Arbejdet med klubhuset og parkeringspladsen fortsætter

Det er rigtigt.  Det skulle faktisk have været færdig nu men det har grebet om sig med arbejdet og da det hele bliver lavet med frivillig arbejdskraft så taget det noget tid. Det der skulle have været en udvidelse af klubhuset har nu udvidet sig en smule så også dommeromklædningen og det gamle boldrum har fået en ansigtsløftning, ja faktisk er sat fuldstændig i orden.  Parkeringsforholdene har også fået et nyt look og det er noget der tager tid.  Det blev ligeledes lagt fliser fra den nye udgang.

Loftet i den nye gang har fået sat loft op og rengøringsrummet nærmer sig sin afslutning.

Erling Viuf, Ingelise Jeadeke, Benny Ebsen, Carlo Jessen, Karsten Andersen, Poul Erik Nielsen, Per Kristensen, Hans Toft, Jens Kristensen, Hanne Toft og Marie Ebsen har igen været i gang hele dagen.

     
 

 

   

Torsdag den 24 Marts   

Så var der tid til at gøre klar til at gøre noget ved parkeringspladsen.  Udvidelsen af klubhuset har gjort at der er mangel på parkeringsplads og det blev der gjort noget ved.  Poul Erik styrede gravkoen medens Olav Rasmussen, Benny Ebsen og Michael Kristensen kørte jord væk.  Overskydende sand blev planeret og så er der klar til at blive kørt stabilgrus på.  Hans Toft styrede slagets gang .

       

 

Det går stadig fremad med udvidelsen af klubhuset.  Foruden de nye omklædningsrum er der renoveret så der bliver en fin mellemgang, dommeromklædning og et depotrum til kiosken.  Udvendig er der blevet lukket i toppen af gavlen.

     

 

Mandag den 21. marts

Arbejdet fortsatte i klubhuset.  Marie Ebsen, Mona Blomgren, Hanne Toft, Hans Toft, Benny Ebsen, Allan Viuf og Mogens Andersen var i gang med malerpensel og hammer.  Som det ser ud lige nu så er udvidelsen færdig når påsken er over.

     

 

Lørdag den 19. marts

Der blev igen arbejdet i klubhuset.  Karsten Andersen, Benny Ebsen, Marie Ebsen, Ingelise Jeadeke, Hanne Toft, Poul Erik Nielsen, Erling Viuf og Solwejg W Holst var aktive hele dagen.

     

 

Lørdag 11 Marts 2005

Der blev virkelig gået til den i klubhuset i denne weekend.  12 personer var i gang fra morgenstunden lørdag og fik virkelig noget fra hånden.   Den gamle boldrum skal fremover være mellemgang og dommeromklædning er blevet udvidet.  Det er også blevet et depotrum til kiosken.  I det nye blev der spartlet, sat lofter op og malet.  Det ser rigtig godt ud.
Følgende var i gang: Benny Ebsen, Hans Toft, Poul Erik Nielsen, Ingelise Jeadeke, Karsten Andersen, Jens Uffe Kristensen, Jan Bryld, Torben Andersen, Mogens Andersen, Erling Viuf, Hanne Toft og Carlo Jessen.
 
     

 

Klubhusets udbygning nærmer sig sin afslutning.

Den megen sne og frost har dog forsinket færdigørelsen og der bliver først holdt indvielse i starten af April.  Alt flisearbejde indenfor er dog ved at være færdig.

 

Lørdag 26 februar 2005

Omklædningsrummene er ved at tage form.  Der er sat fliser op flere steder og inden længe skal der males.  Som det ser ud lige nu bliver hele byggeriet klar til turneringsstart i April, men det er ikke sikkert at den oprindelige dato, den 12 marts, kommer til at holde siger Benny Ebsen fra klubhusets bestyrelse.

   

 

Lørdag 12. februar 2005

Murer arbejdet nærmer sig sin afslutning.  Der mangler kun lige det sidste i gavlen.  Brian Stokholm og Benny Ebsen har igen været i gang, medens Hans Toft og Poul Erik Nielsen var i gang inde i udbygningen.
 

   
 

Lørdag 5. februar

Klubhus arbejdet fortsatte igen i denne weekend.  Der blev muret i gavlen, sat vinduer og døre i siderne og isoleret.  Benny Ebsen, Brian Murer, Kent Viuf, Allan Viuf, Hans Toft, Carlo Jessen, Poul Erik Nielsen, Anders Jørgensen, Søren Jørgensen, Knud Kjær og Erling Viuf var i gang.
   

 

Søndag 23. Januar

Murerne er ved at være færdig med ydervæggene.  Her ses Brian og Benny i gang med den nordlige side.  Samtidig var Jens Uffe Kristensen og Hans Toft i gang med Isoleringen på loftet.
   

Tirsdag 28 december 

Så er gulvet endelig færdigstøbt efter at bunden har været lagt i lang tid.  Murerne er også godt i gang og er næsten færdig med den ene side og godt i gang med de andre sider.

Indvendig er der småt gang i isoleringen.  Det bliver en flot mellemgang, med ovenlys ind.

Der blev også hentet fliser til at færdiggøre projektet udenfor.  Følgende var aktive denne lørdag:  Erik Sørensen, Gert Frier Hansen, Preben Rasmussen, Anders Jørgensen, Brian Murer og Benny Ebsen.

       

Søndag 19 december

Ydermuren er ved at tage form.  Christian Abben og Brian, de 2 murerspecialister, er godt igang og har sammen med Brian Jørgensen og Steen Kielberg stået for det foreløbige arbejde.  Arbejdet fortsætter mellem jul og nytår.
 
   

 

Søndag 13 December: 

Så er arbejdet med at mure ydermuren også igang.  Følgende var igang med murer, elektriker og tømrerarbejde:
Robert laugesen, Bjarke Viuf Jan Laugesen, Per Kristensen, Poul Erik “Hoeness”, Carlo Jessen, Søren Jørgensen, Hans Toft, Erling Viuf, Rene Kjeldsen, Brian Stockholm, Krestian Abben og Benny Ebsen.

 

Lørdag 12 december

Der bliver stadig arbejdet målrettet med udvidelsen af klubhuset i Føvling.  Elektrikerne er ved at få “lys over landet” og tømrerne er også nået et godt stykke.  Inden længe bliver der helt lukket af og så kan arbejdet med maling og fliser komme i gang.

Robert Laugesen, Per Kristensen og Bjarke Viuf havde stod for elektrikerarbejdet, medens Poul Erik Nielsen, Benny Ebsen, Hans Toft, Erling Viuf, Kent Viuf og Carlo Jessen var i gang med andre projekter.

   

Lørdag 20 november

Lørdag og Søndag blev der arbejdet videre med taget.  Carlo Jessen, Benny Ebsen, Hans Toft, Steen Kielberg, Allan Viuf og Mogens andersen arbejdede hele lørdagen og søndag fortsatte Carlo Jessen, Mogens Andersen, Kent Viuf og Hans Toft.  Det begynder for alvor at tage form.

     

 

Fredag 19 november.

 Der bliver lavet det sidste arbejde med spær og skotrende inden taget skal lægges på.   Følgende var i gang på taget: Erling Viuf, Allan Viuf, Dennis Jessen, Carlo Jessen, Hans Toft.  Per Kristensen og Robert Laugesen var samtidig i gang med at forberede alt strøm i tilbygningen.

 

   

 

Lørdag 13 November var der rejsegilde på udvidelsen af Klubhuset i Føvling

 

Erling Viuf, Hans Toft, Carlo Jessen, Mogens Andersen, Jens Toft, Allan Viuf, Kent Viuf, Poul Erik Nielsen, Benny Ebsen og Bjarke Viuf var i gang fra morgenstunden med at sætte spær. Senere kom flere til.

Da klokken var 14 var klubhuset fuld af gæster der kom for at sige tillykke med det foreløbige resultat.  Der var pølser og brød tilberedt af Marie Ebsen og Hanne Toft til alle.

Der blev afleveret mange vimpler og hovedbestyrelsen for FSUI kom med en krans der blev overrakt af Brian Jørgensen.  Bodil og Peder Pedersen var også på plads og overrakte en ny kaffemaskine til klubhuset.

Det var ingen varme i luften, så de 4o personer trak ind i det nuværende klublokale og hygge sig der i et par timer.

 

       

Elementer sat op ved klubhuset i Føvling

Lørdag den 6 november var så dagen hvor indermurerne skulle på plads.  Elementer blev leveret og sløbt på soklen under kyndig ledelse af Erling Viuf, Hans Toft og Carlo Jessen.

Nu kan man efterhånden se hvordan tilbygningen udformer sig.

www.6683.dk er der billeder fra starten af projektet siger Karsten Andersen fra klubhusbestyrelsen.

 

     

Det går rigtig godt med udvidelsen af klubhuset.

Sidste weekend blev der igen arbejdet med klubhuset.  Det blev støbt indvendig sokkel og lavet kloak.  Carlo Jessen, Jens Kristensen, Anders Jørgensen, Hans Toft, Preben Rasmussen og Poul Erik Nielsen var på plads og fik det ordnet sammen med Kloakmester Allan Thestrup.

Det var dog ikke helt nok for disse ildsjæle og de har i løbet af denne uge fortsat med isolering, net og bundet gulvvarme sammen med Smedemester Niels Holger Hansen. Benny Ebsen, Hanne Toft og Per Kristensen har også hjulpet til i løbet af denne uge.

Det næste der står for er at få støbt gulvene og det er murermester Hardy Staahl der har denne opgave.

 

 

 

Klubhusbyggeri

Lørdag den 16 september var status på klubhusbyggeriet at der nu var klar til at støbe gulve. Jens Kristensen og Hans Toft gjorde sammen med Aksel Hansen det sidste klar.

 

 

Lørdag 2/10 fortsatte udbygningen af klubhuset.

Det var soklen der skulle støbes.  Carlo Jessen og Hans Toft med det store overblik havde Benny Ebsen, Jens Kristensen, Anders Jørgensen, Kristian Abben, Rene Kjeldsen, Kent Viuf, Poul Erik Niensen og Preben Rasmussen til at hjælpe.

Selv om man bor i Brørup og spiller en vigtig fodboldkamp om eftermiddagen, så hjælper man selvfølgelig sin forening, når det er nødvendigt.  Dejlig holdning.

Efter hårdt arbejde med at støbe soklen og sætte af til indermure var der tid til mad i klubhuset.  Det gik rigtig godt og vi er nu foran arbejdsplanen sagde Benny Ebsen midt på eftermiddagen.

       

Klubhusbyggeriet fortsætter

Fredag den 1/10 var det tid til at få gravet ud til soklen.  Poul Erik Nielsen styrer den lille rendegraver medens Preben Rasmussen og Benny Ebsen er klar med skovlen.  Erling Viuf sætter lekablokkene ind så de er klar til støbeholdet.  Carlo Jessen har det store overblik og sørger for at alt bliver målt rigtig ud medens Hans Toft sørger for at de rigtige materialer er til stede. 

 

 

 
 
 

Stor aktivitet i og omkring Føvling Klubhus 

Udbygning af klubhuset fortsætter.

Der kom allerede sand til udgravningen fredag hvor Benny Ebsen med rendegraveren jævnede sandet.  Dette arbejde fortsatte lørdag hvor Poul Erik Nielsen, Karsten Andersen, Carlo Jessen og Benny Ebsen fik stampet sandet og ”sat af” så der er klar til at støbe soklen i næste weekend.

 

1 etape af Føvling Folkehus er i gang.

Det er udgravning til forbedrede forhold til omklædning som Føvling Klubhus har taget fat på.  Poul Erik Nielsen, Carlo Jessen, Benny Ebsen, Preben Rasmussen og Karsten Andersen stod for rømning af jord, så der er klar til at få støbt soklen.  Foreløbig har over 30 personer sagt ja til at bidrage med frivillig arbejdskraft.